Σελίδες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Φοντάν σοκολάτας με αμύγδαλα

Φοντάν σοκολάτας με αμύγδαλα

Υλικά:

200 γραμμάρια κουβερτούρα
Ένα φλιτζάνι αμύγδαλα χοντροκομμένα
Δύο σφηνάκια κονιάκ
Μισό φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα
50 γραμμάρια βούτυρο
Δύο βανίλιες

 

Εκτέλεση:

Αφήνουμε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο βούτυρο να λιώσουν όλα και να πήξει το μείγμα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.

Βγάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε τα δυο μείγματα, προσθέτουμε τις βανίλιες και τα αμύγδαλα. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι με λαδόκολλα και το παγώνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου