Σελίδες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πέστο λιαστής ντομάτας

Υλικά:

Για 2-4 άτομα
  • 150 γραμμάρια λιαστές ντομάτες, χοντροκομμένες
  • 100 γραμμάρια φρέσκο βασιλικό
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • ¼ φλιτζάνι καβουρδισμένο κουκουνάρι
  • 1 κουταλιά της σούπας νιφάδες κόκκινο τσίλι
  • 1 φλιτζάνι έξτρα ελαιόλαδο
  • θαλασσινό αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι



Εκτέλεση:

Στο μπλέντερ ανακατέψτε τις λιαστές ντομάτες, το βασιλικό, το σκόρδο, τα κουκουνάρια και νιφάδες τσίλι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Σιγά-σιγά προσθέστε το ελαιόλαδο και να συνεχίσει το ανακάτεμα μέχρι να γίνει πολτός. Μεταφορά σε ένα γυάλινο βάζο και αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου