Υλικά:
- Μισό κιλό φύλλο κρούστας
- ¼ κιλού κίτρινο τυρί τριμμένο
- ¼ κιλού γιαούρτι
- ¼ κιλού τυρί φέτα
- 4 αυγά
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
- 1 φλιτζάνι γάλα
- Σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλλων
Εκτέλεση:
Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδωμένα. Σε μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά, το βούτυρο, το γιαούρτι και τα αβγά και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα φύλλα.Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα, χαράζουμε την πίτα και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.Μόλις ψηθεί, την περιχύνουμε με το γάλα, την αφήνουμε λίγο να απορροφήσει το γάλα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου