- 2 πακέτα ψωμάκια για χάμπουργκερ
- 250 γραμμ. φρέσκο βούτυρο
- 20 φέτες γαλοπούλα βραστή/ ζαμπόν
- 20 φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 2 μαρούλια
για το γαρνίρισμα
- 2 αγγούρια κομμένα σε φέτες
- 2 πακέτα ντοματίνια
- καρότο
Εκτέλεση:
Παίρνετε το ψωμάκι για χάμπουργκερ και προσεκετικά με το ψαλίδι κουζίνας το κόβετε κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να σχηματίζει δοντάκια το κάτω μέρος όπως δείχνει και η φωτογραφία. Το ψωμάκι της βάσης το αλείφετε με το βούτυρο και από πάνω βάζετε μια φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα, το τυρί και το μαρούλι. Το τελευταίο στάδιο είναι το γαρνίρισμα και και η διακόσμηση
των σάντουιτς. Βάζετε δύο φετούλες αγγουράκι σαν πόδια και στερεώνετε σε δυο οδοντογλυφίδες από ένα ντοματίνι για να φτιάξετε τα μάτια.
των σάντουιτς. Βάζετε δύο φετούλες αγγουράκι σαν πόδια και στερεώνετε σε δυο οδοντογλυφίδες από ένα ντοματίνι για να φτιάξετε τα μάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου