Σελίδες

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Xοτ Ντογκς






Υλικά:
12 λουκάνικα Φρανκφούρτης
φύλλο σφολιάτας
μουστάρδα
κέτσαπ
καλαμάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση:
Βράστε τα λουκάνικα. Κόψτε τη σφολιάτα σε μικρές λωρίδες. Μόλις βράσουν τα λουκάνικα, περάστε τα ένα καλαμάκι, αλείψτε τα στη μέση με κέτσαπ ή μουστάρδα και εν συνεχεία τυλίξτε τα με μια λωρίδα σφολιάτα. Βάλτε τα να ψηθούν στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει η σφολιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου